Penyelesaian tuntutan sistem timbangtara dalam industri pembinaan di Indonesia [compact disc] - 289389 Nursyam Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007