Sistem permohonan organisasi latihan praktik berasaskan web dan makluman melalui SMS [electronic resource] - 292109 Yazid Jaafar (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006