Pembangunan rekabentuk dan fabrikasi mesin belitan tikar komposit / [disket] - 268285 Mohd. Kharsani Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal(Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999