Penggunaan bahan penstabil tanah (Soil Stabiliser) dalam pembinaan jalanraya - 231651 Che Romoh Che Wil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999