Perbandingan rekabentuk asas bangunan 5 tingkat atas tanah timbusan / [electronic resource] - 298875 Ainol Azrie Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006