Faktor-faktor kritikal bagi pemulihan projek perumahan terbengkalai [compact disc] - 301589 Fadzilah Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006