Rekabentuk sistem pengawal bagi mesin penyaduran kuprum / [disket] - 276607 Sheikh Ahmad Zaki Sheikh Salim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999