Kajian ke atas sistem pengurusan binaan pada bangunan yang diubahsuai tanpa pemberhentian operasi - 194043 Hafiz Mahmood (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999