Product management system [electronic resource] - 360103 Nor Hasanah Md. Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006