Pengurusan tenaga dalam pengurusan harta ke arah membantu pembangunan mampan [compact disc] - Mohd. Azhar Mohd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006