Kesan penjerapan terhadap perolehan minyak dalam projek eor [electronic resource] - 369054 Mohd. Al Perdaus Misron (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006