Embedded java microcontroller : network on and off switch - 223329 Zubair Tholudin; Zuraimi Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005