Rekabentuk dan perincian penapak tunggal menggunakan autolisp / [disket] - 323847 Lai, Mui Kim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998