Sistem pengesanan dan diagnosa tahap kesihatan Pusat Kesihatan Universiti, UTM [compact disc] - 434593 Azizul Rusmadi Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006