The Sixth Symposium of Malaysian Chemical Engineers, 4 - 5 June 1990, Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur : [proceedings] - Symposium of Malaysian Chemical Engineers (6th : 1990 : Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur); Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli; Institut Jurutera Kimia Malaysia (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1990)
50