Hubungan kepuasan kerja dengan hendak berhenti kerja tinjauan di kalangan guru-guru Daerah Tampin, Negeri Sembilan - 231916 Panirsilvam Subraniam (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999