Electric blanket for pneumonia patients - 224818 Khoo, Chung Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Eelektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005