Pembelajaran berbantukan komputer : matematik moden tingkatan 4 : bearing, sudut dongakan dan sudut tunduk / [cakera padat] - 336858 Bilezan Baghdadi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000