Modul mathcad untuk pengajaran dan pembelajaran matematik asas : bahagian pertama / [disket] - 338946 Roziah Razali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000