Faktor-faktor yang mempengaruhi pembelajaran pelajar lelaki terhadap pengurusan diri dalam mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu : satu tinjauan - 231988 Phua, Pect Jen (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999