Perbandingan ciri-ciri marshall antara turapan kitar semula dan campuran baru [electronic resource] - 180497 Mardhiah Zawawi; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007