Simulasi komputer ke atas masalah asas bulat menggunakan kaedah unsur terhingga [electronic resource] - 181578 Faridah Hanim Khairuddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007