Kesan penggunaan serbuk getah dalam campuran konkrit asfalt terhadap ciri-ciri marshall [electronic resource] - 181648 Balqis Mohamed Rehan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007