Study of existing environment for Sungai Batu Pahat [electronic resource] - 182265 Rahman Mohamed; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007