Rawatan efluen kilang kelapa sawit menggunakan kaedah pencernaan anaerobik [electronic resource] - 182339 Ros Asmah Zahari; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007