Pembangunan perisian multimedia pendidikan tajuk 'pengenalan kepada komputer' / [cakera padat] - 348799 Abdul Mahalil Ag. Hamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000