Kajian keberkesanan saiz tangki simpanan OSD sebagai sumber guna semula air hujan [electronic resource] - 186164 Norzuraida Mohd. Yunus; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007