Pembangunan perisian multimedia pembelajaran berbantukan komputer bagi tajuk litar asas / [cakera padat] - 348971 Hisham Ayob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000