Kajian aliran melalui pembentung [electronic resource] - 188221 Ahmad Rusdi Kamal; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007