Kajian kebisingan di kawasan perumahan kos rendah satu kajian kes [electronic resource] - 188441 Mohd. Haslimi Ramli @ Mohd. Ramli; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007