Hubungan antara JRC dengan sudut geseran asas permukaan kekar [electronic resource] - 189029 Naveenthiran Annamalai; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007