Kajian janaan sisa di KTHO tahap kesedaran pelajar terhadap kitar semula [electronic resource] - 189383 Mohd. Ezanee Kamaruddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007