Analisis kekerapan hujan dan aliran rendah [electronic resource] - 190406 Mohd. Faiz Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007