Analisis aliran lalulintas di atas jalan cerun [electronic resource] - 190922 Syed Nahar Syed Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007