Kajian mengenai masalah pengurus projek pembinaan [electronic resource] - 190479 Che Ku Armi Harmidy Che Ku Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008