Pembinaan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) matapelajaran matematik KBSR bertajuk pecahan (tahap 3 & tahap 4) - 351499 Fatimah Denan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000