Stream flow trend on urbanizing river basin [electronic resource] : Langat river - 190906 Rafizah Arif; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007