Kesan penggunaan abu sekam padi di dalam konkrit tanpa getar [electronic resource] - 193576 Mohd. Eizzuddin Mahyeddin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
ject Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007