Audit keselamatan pejalan kaki dan penunggang basikal di Kampus UTM [electronic resource] - 193008 Ros Airien Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007