Effects of elastomer waste and cross - linked polyethylene waste on the properties of cement mortar [electronic resource] - 193945 Lim, Siang Siang; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007