Kajian kelegahan berhenti dan aliran tepu di persimpangan berlampu isyarat - 195020 Suzana Shafie; Sitti Asmah Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007