Sistem pengurusan maklumat secara online untuk projek pembinaan jenis reka dan bina [electronic resource] - 197920 Vivekananth Nadarajan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007