Kajian banjir kilat di Johor Bahru [electronic resource] : kajian kes kawasan Air Molek - 197817 Azwani Aziz; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007