Kajian keberkesanan penyinkiran logam berat di dalam air larut lesap (Leachate) menggunakan tumbuhan tanah bencah (keladi agas dan purun) [electronic resource] - Mohamad Razali Mohd. Nazri, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 20072007