Kajian prestasi kecekapan guna air untuk sistem pengairan kawasan penanaman padi di Kerian, Perak [electronic resource] - 197458 Suzana Ku Isahak; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007