Rainwater harvesting storage system analysis [electronic resource] - 206411 Liong, Kooi Piao; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007