Kajian kualiti air tasik berdekatan Arked 17 [electronic resource] - 207949 Mohd. Syahezzani Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007