Keberkesanan tetulang berkekuatan tinggi pada penyokong rasuk [electronic resource] - 208457 Muhammad Faisal Shafiee; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007