Experimental testing on enhanced pinned beam-to-column connections of precast concrete structures [electronic resource] - 208615 Tang, Kah Wai; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007