Aspek-aspek keselamatan dalam pembinaan bangunan menggunakan komponen-komponen konkrit pra-tuang [electronic resource] - 209354 Mohd. Ikram Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007